Seljakoti kaalu põhimõte

- 2018-12-21-

Probleemi illustreerimiseks võiksime püstitada hüpoteesi. Seadsime kaks inimest ühesuguse füüsilise jõuindeksiga. Üks inimene kaalub 60 kg ja kaal on 25 kg. Siis kaalub inimene 85KG ja teine ​​inimene 85KG. Siis kannavad kaks inimest sama raskust. . Kui mõlemad kõnnivad 30 kilomeetrit, siis kes võidab? Kindlasti ütlete, et vabakäe kasutamine on soodsam. See säte ei pruugi olla väga mõistlik, kuid see võib probleemi teatud mõttes selgitada. Miks on ülekaalus vabakäed? Seda seetõttu, et vabakäemehe kogukaal saavutab parima kombinatsiooni iseendaga. Raske koormuse jõu seaduse järgi võime teha järelduse, et kombinatsioon ja mõistlik raskusjõu ülekanne on kõige teaduslikum raskuse kandevõime.

Niisiis, kuidas me saame saavutada gravitatsiooniülekande mõistliku kombinatsiooni? See hõlmab seljakoti põhitehnoloogiat. Kõik teavad, et seljakoti mugavuse ja kandevõime põhitehnoloogia peitub kandesüsteemi disainis. Kandesüsteemi mugavus ja kandevõime peavad need probleemid lahendama. Arvan, et lahendada tuleb vähemalt neli sammu, nimelt stabiilsus, sobivus ja ventilatsioon. Raskusjõu ülekande ratsionaalsus, tegelikult on neli lüli koormuse kujundamisel ühendatud.

A. Stabiilsusnõuded Kõigepealt määrake mõistlik fookus. Vastavalt seljakoti raskuse kandmise põhimõttele on peamiseks kandepunktiks sabaluu kohal asuv nimmepesa. Nimmepesa on ühendatud kahepoolse õlavarreluu ülaosaga. See on peamine jõupiirkond. Õlad on piirkonnad, mis toetavad jõudu ja tasakaalu. Seetõttu tuleks seljakott lahendada jõupiirkonnas. Kandepunktide jaotus. Arvan, et kolmepunktiline toetus on kõige mõistlikum viis. Kaks õlgade tugipunkti saab paigutada nii, et vältida seljakoti külgsuunalist kõikumist (pöörlemist). Talje ja õlgade tugipunkte saab paigutada üles ja alla, et vältida seljakoti õõtsumist (pöörlemist) ja ventilatsiooninõuete tugipunkti. Nii vähe kui võimalik ja stabiilsus nõuab vähemalt kolme tugipunkti, nii et kandevõime tugipunkt on eelistatavalt kolme punkti mõistlik jaotus.

B. Probleem, mida tuleb lahendada, on seljakoti ja kere usaldusväärne kombinatsioon. Usaldusväärne kombinatsioon on ka stabiilsuse nõue. Sobivus peab olema mõõdukalt tihe, lahtine ei ole stabiilne ja rõngas on pingul. Seetõttu lahendatakse seljaosa kujundus tavaliselt ühenduse reguleerimise meetodil. Vöö abil reguleeritakse talje ja pahkluu sobivust ning õlarihmaga reguleeritakse selja ülaosa. Istuge, kasutage seljakoti põhja istuvuse reguleerimiseks koti põhjaosa ja seljakoti ülaosas kasutage õlgu. Kui kohandate nelja istuvust, on tunne seljakott ja keha. Orgaaniliselt koos lahustatud.

C. Ventilatsioon on soojusprobleemi lahendamiseks. Inimesed tekitavad treeningu ajal palju soojust, eriti kuumal aastaajal, soojust on väga raske hajutada, mistõttu vajab see soojuse hajutamiseks ventilatsiooni. Hea õlakujundusega kott stabiilsuse ja sobivuse lahendamiseks on tavaliselt tugipunkti kumerus. Süvistatav osa muutub õhukanaliks, nii et liikumisel olev soojus vabaneb õigeaegselt.

D. Gravitatsiooni ülekande ratsionaalsus: Gravitatsiooni ülekande ratsionaalsus on süsteemi kandmise võti ja gravitatsiooni ratsionaalse ülekande lahendamiseks peame kõigepealt mõistma gravitatsiooni juhtivuse seadust. Inimeste esivanemad on avastanud palju väärtuslikke kogemusi raskete esemete kandmisel, nagu portugallaste puutünnid, nepallaste esinemised ja narkokollektsionääride esinemised Lõuna-Hiina mägedes, mis on maailma klassika. inimeste esivanemad, kes kandsid raskeid esemeid. Nende kasutataval tagaküljel on ühine omadus, see tähendab, et kuju on kitsenev.

Kuidas mõista, et koonus on kõige mõistlikum viis gravitatsiooni ülekandmiseks? Eseme kaal kandub ülevalt alla gravitatsiooni toimel. Suur ja väike maht, objekt on üleval hajutatud, kahaneb järk-järgult ülalt alla. Seetõttu väheneb raskuskese järk-järgult ja lõpuks koondub alumisele tugipunktile. Selle tugipunkti suurus peaks olema lähedane keha ja jõupunkti kombinatsioonile. Seetõttu on raskusjõu mõistliku ülekandmise kõige olulisem tegur selja kuju, seega ka seljakoti mõistlik kuju. Seda on ka suur ja väike muidugi, oluline on ka süsteemi kandmine.

Pärast gravitatsiooniülekande ratsionaalsuse tundmist peame ikkagi mõistma teaduslikku raskuse kandmise probleemi, st milline raskuste kandmise meetod on kõige tööjõusäästlikum? Meedias näen sageli selliseid reportaaže, mis kannavad suuri kotte ja jalutavad mööda maailma, suuri kotte matkamiseks. Objektiivselt võttes on see väide vale. Selja kontseptsioon seisneb selles, et õlad on koormuse all. Raskusjõu ülekanne toimub õlast vöökohale, vööst kükki, kükist jalgadele. Tegelikult avaldab jõudu kogu keha, mitmelüliline jõuülekanne ja füüsilise koormuse suurendamine pole keeruline. Saage aru. Kui kannate raskust õlgadega, on teil päeva jooksul valus seljavalu. Mägironimiskoti teaduslik kasutamine peaks olema vöökohas peamine kandejõud ja vöökoha raskuskese, vähendades kandejõu ülekannet ja vähendades tarbetut füüsilist pingutust. Samuti on loomulik tunda end seljas mugavalt ja lõdvestunult. Õige kasutusviis peaks olema suure koti kandmine ning õlad haaravad vaid tasakaalu ja aitavad jõudu. Samuti peaksime neile rääkima seljakottide tutvustamisest klientidele.