Mägironimis seljakoti struktuur

- 2018-12-21-

Konstruktsioonis on õlarihm, rinnarihm, vöörihm, õlarihm, põhja kandevöö, tugiseade, tuulutusseade ja reguleerimisseade (viidatud kui viievööseade). Kandesüsteem on seljakoti tehnoloogia sisu tuum. Suurim erinevus seljakoti jõudluse vahel on kandesüsteem. Mägironimiskoti jõudlust ei arvestata mitte ainult ventilatsiooni, vaid ka raskusjõu ülekandmise, kandevõime ja mugavuse tagamiseks.

Teaduse koorem realiseerub järkjärgulises arengus. U-kujulist toru ja topeltalumiiniumriba kasutatakse tavaliselt tugiseadme varases toes; täiustatud seljakott kasutab "âˆ"-kujulist alumiiniumlehte ja tugiplaadi tuge ning on kujundatud vastavalt kehakõverale; kandevõime parandamiseks leiutas Euroopa seljakotitootja 20. sajandi lõpus kandesüsteemi "TCS", mida toetab sulamist toruraam ja mis on kujundatud ülitugeva ja ülitugeva titaanisulamist toruga. , mis vähendab oluliselt materjali kaalu ja muudab selle pingelisemaks ja tasakaalustatumaks ning suure mahuga. Seljakott on varustatud vöötoega, et muuta kandejõud sujuvamaks. Teel üles vaatamise probleemi lahendamiseks on süsteem konstrueeritud süvistatava peatoega. Kandja erineva kehakujuga kohanemiseks saab mõned seljakoti vöökohad avada ja lisada polstri, mis lahendab vastuolu istmiku pingepunkti ja vöökoha vahel. Humaniseeritud disain teeb kandesüsteemi "TCS", mis on olnud Euroopa mägironimiskoti jõudluse hindamise liider juba kuus aastat järjest ja mida tuntakse kui "nutikat kandesüsteemi".

Tagasihoidmissüsteemi ventilatsioon on oluline mugavuse näitaja. Tootja kasutab punnitamiseks tavaliselt pehmet tuulutusmaterjali, õlad on kujundatud polstriks ja talje tugipunkt on varustatud reguleeritava ventileeritava padjaga, et moodustada sadula piki- ja külgsuunas. Hea ventilatsioon on lahendatud.

Tagasihoidmissüsteemi reguleerimisseade on välja töötatud fikseeritud seadme baasil, fikseeritud konstruktsioon saab kohaneda ainult kindla kõrgusega ja seda on väga ebamugav kasutada, mistõttu on tootja välja töötanud reguleeritava seljatoe (tavaline Euroopa pakendis) . Reguleeritav õlg jaguneb üles-alla tüübiks: üles-reguleerimise tüübil on üldjuhul astmeline reguleerimine õlarihma juure juures ning alla-reguleerimise tüüp on vöö keskele paigaldatud reguleerimisseade. Mõlemat tüüpi reguleerimismeetoditega saab reguleerida selja kaugust vastavalt seljatoe kujule. Kuid teatud piirangutega. Selle vastuolu lahendamiseks töötas tootja välja talje-õla ühendusega astmeteta reguleerimise, mis ületab täielikult kahe esimese reguleerimismeetodi piirangud ning seljaosa saab vastavalt individuaalsetele vajadustele meelevaldselt sobivasse asendisse reguleerida, leides seeläbi parima tunne. Endiselt on mõned kaubamärgid, mis kasutavad fikseeritud struktuure (USA paketis levinud). Nad arvavad, et fikseeritud tüüp on stabiilsem ja kohandub kõrgusega erinevate S-L numbritega.

Kandesüsteemi viievööline funktsioon on tagada seljakoti ja inimkeha töökindel kooslus, tagada õige jõuülekanne ja abistada laagrit. Selle materjalid, protsessid ja projekteerimismeetodid mõjutavad otseselt koorma mugavust. Õla mugavuse tagamiseks leiutas tootja "S" õlarihma, et õlarihm saaks avada nii kaela kui õlapesa. Materjal on vormitud kõrge temperatuuriga, et moodustada mitmekihiline vahtkile elastse lükra väliskihiga, nii et õlg on pehme ja mugav; õlarihm on ühendatud terve kehaga, mis mitte ainult ei taga raskuskeskme reguleerimist, vaid vastab ka kandevõime nõuetele; rinnarihm on väike osa kandesüsteemist, kuid see pole ka tähtsusetu osa. Rinnarihma põhifunktsioon on reguleerimine. Õlarihm on avatud, et suurendada seljakoti stabiilsust ja on hea hingamine. Vöö on seljakoti raskust kandev osa. Tavaliselt koosneb see taljepadjast ja vöörihmast. See on kujundatud teisaldatava kujundusega. Vöö kinnitatakse nailonist kleebisega seljakoti põhja. Pärast eemaldamist saab ülemist ja alumist külge peenelt reguleerida. Leia parim kombinatsioonipunkt; seljakoti vööpõhja reguleerimisrihm on jagatud ühe- ja kahekordseks vööks. Professionaalne seljakott on kahekordse rihma reguleerimise ja ristjõuga, mis tagab seljakoti põhja ja taljetoe ning talje usaldusväärse koosluse.

Seljakoti laadimissüsteemi struktuur ei ole üldiselt liiga keeruline ja sellel on tavaliselt põhikott, pealmine kott, külgkott ja kott. Põhikott on enamasti jagatud ülemiseks ja alumiseks kihiks, see tähendab, et ülemises otsas ja keskmises osas on üks ava ning keskele on paigaldatud liikuv vahesein, mida saab ühendada või lahti ühendada. Eeliseks on see, et kasutaja saab esemeid väljastada vastavalt vajadusele ning neid saab välja võtta ülevalt ja alt. Seljakoti pealmist kotti nimetatakse ka peakotiks. See on paigutatud seljakoti ülaosale. Sellel on ühepakendistruktuur ja topeltpakendistruktuur. Mõne väikese eseme paigaldamine on väga mugav. Külgkotti nimetatakse ka kõrvakotiks. See asub seljakoti mõlemal küljel nagu kaks kõrva. Ühendamise hõlbustamiseks ei ole mõnel kotil küljekotti ega peidetud küljekotti ning mõnel on teisaldatavad küljekotid. Pistiku kasutamise ajal saab selle eemaldada. Kinnitatud kott viitab põhikoti välisküljele kinnitatud väikesele kotile, mis on kinnitatud koti esi- või küljele, eesmärk on hõlbustada esemete väljastamist ja osa kinnitatud kotte saab võtta eraldi.

Kuigi laadimissüsteemi funktsioon on esemete laadimine, mõjutab see, kas disain on teaduslik või mitte, otseselt mugavust ja jõuülekannet. Näiteks seljakoti topelt "V" kujuga disainikontseptsioon on võtta endasse Nepali seljakoti ja Portugali veinivaadi põhimõte. Isemajandav kronstein on kujundatud suure "V" kujuga, samuti on disainitud seljakoti põhikoti kuju. Suured ja väikesed koonused, on selge, et selle konstruktsiooni peamine eesmärk on gravitatsiooni mõistlik läbimine.

Pistiksüsteem: Seljakoti pistiksüsteemi ülesanne on suurendada kaasaskantavate esemete arvu ja hõlbustada ebakorrapäraste esemete kinnitamist.

Professionaalne mägironimiskott, pistiksüsteem on hädavajalik. Välise pistiksüsteemi saab jagada ülevalt rippuvaks, küljelt riputatavaks, taha rippuvaks, alumiseks rippuvaks jne, tavaliselt punkt- või ribakinnitusega. Otsa-riputatava tüübi puhul on tavaliselt üks või kaks komplekti vastavaid riputuspunkte ja see on kasutusel fikseeritud neljapunktiköite abil. Ribatüüp on tavaliselt varustatud kahe rea väliste riputusribadega seljakoti esiküljel, millest igaüks on varustatud paljude fikseeritud punktidega ning fikseeritud esemed on juhuslikumad ja kujust vähem mõjutatud. Professionaalse seljakoti disainil on palju unikaalseid omadusi, kõrged ja madalad pika ja lühikese rahe rippumispunktid; väikesed taskud rippuvate esemete tõstmiseks; ainulaadne kramplik fikseeritud struktuur ja ülitugev läbitorkamisvastane sünteetilisest nahast matt; See on kasutamisel mugav ja vastupidav. See praktikast tulenev ratsionaalne disain tagab seljakoti teadusliku olemuse koorma peal. Õigesti kasutatav pistiksüsteem võib teie seljakoti mahutavuse kahekordistada.