Mägironija seljakoti ost

- 2018-12-21-

1. Milliseid tegevusi see hõlmab?

Enne seljakoti ostmist veendu, et soovid üritusel osaleda. Sest isegi sama kaubamärki on mitut tüüpi. Vähem jagatakse rändekomplektideks ja mägironimiskottideks (mulle meeldib seda nimetada kergeteks ja rasketeks kottideks) ning rohkem jagub top-kottideks, suusaseljakottideks, reisikottideks, linnapuhkuse-, kaljuronimiskottideks jne. Üldiselt sobib kerge seljakott rändeks, telkimiseks, lühiajaliseks tegevuseks, pöörake tähelepanu kergele kaalule, lihtsale disainile, seda tüüpi seljakott on hea valik, kui koormus ei ületa 4, 5 naela. Vastupidav seljakott on just vastupidine. See sobib kõrgel mäkketõusuks, kaugsõiduks ja muudeks tegevusteks. Projekteerimisel on rohkem arvesse võetud kandevõimet kandvates tingimustes, kuid see kipub olema suurem omakaal. Kui raha napib, osta muidugi veel paar seljakotti erinevate tegevuste jaoks (mul on kõige rohkem 5 erinevat välikotti erinevasse keskkonda). Kui soovite osta ainult seljakotti, peate välja mõtlema, mida vajate, milles soovite osaleda, ja seejärel otsustage.

2. Investeerimine fondidesse

Pärast seda, kui olete otsustanud üritusel osaleda, kaaluge, kui palju olete valmis investeerima. Kui tingimused lubavad, ostke kindlasti võimalikult hea seljakott (mitte kallite asjade reklaamimiseks, aga nüüd on välivarustus tõesti oma hinda väärt). Kodumaine tootmine kulude vähendamiseks, kõrge kvaliteet ja madal kvaliteet, soovite leida nende kaubamärkide kvaliteetseid tooteid, sõltub teie silmadest.

3, materjalid, töö, disain

Kui bränd või stiil on valitud, vaadake selle materjale, töötlust ja disaini. Materjali peal. Võib küsida välipoe müüjalt ja teine ​​võib toetuda oma kogemustele. Seljakoti materjal jaguneb põhiliselt kangaks (enamasti nailon või polüester), tõmblukk (soovitavalt YKK tõmblukk), kinnitused (mitmesuunaline ametniku konsultatsioon), rihmad (Hong Kong Sheng Kee kasutatakse rohkem kodumaistes kaubakottides), vöö või polster õlarihmast (erinevad EVA-d ja erinevad disainimeetodid on kasutusel väga erinevad); töö kvaliteet sõltub teist. Kui seljakott ei ole hästi ühendatud ja sellel on rohkem niiti, siis kardan, et see on väga raske. Teil on sellesse raske kindel olla; siis on disain, hea pakett on disainilt kasutajasõbralikum, vaata lähemalt, kas see pakett, mida osta soovid, võib sind rahule jätta.

4, proovige uuesti.

Pärast nende lugemist olete võib-olla juba tuvastanud, millise seljakoti soovite osta. Või üks või paar, olgu, on aeg tagasi minna. Pole tähtis, millist seljakotti soovite osta, olete rahul, kui tunnete end ebamugavalt, on see kõik tühi jutt, seega soovitan: enne ostmist peate proovima selga ja kõige parem on proovida veel mõnda, panna selga rasked esemed proovima. Kui teil on aega, kandke tund aega seljas ja laske seljal öelda, kas see on teie jaoks õige seljakott.

5. Müügijärgne teenindus.

Kott on ka korjamas ja selga püüdmine on väga mugav, siis on kõige õigem raha maksta. Muide, ära unusta raha maksmisel hankida müügivautšerit, sest müügijärgne teenindus on Sinu hinna sees.

6, seljakotid ja kotid.

Pärast seljakoti ostmist võite ka ametnikult küsida seljakotiga seotud probleemide kohta. Mitte igaüks ei kasuta seljakotti õigesti. Vähemalt tean, et üle 90% reisivatest sõpradest ei hakka korralikult pakkima ja pakkima. Räägime seljakotist, sättige see endale sobivale kõrgusele. Mõnikord peate kandesüsteemis olevad tugiribad välja võtma ja painutama selle kumeruse järgi, mis teie kehaga kõige paremini sobib. (Teen seda iga paki puhul. Oma seljakott). Reguleerige raskuskeskme reguleerimisvöö kõrgust nii, et selle ja õlarihma vaheline nurk oleks umbes 20-30 kraadi. Seal on ka ametnik, kes õpetab teile seljakoti ja seljakoti õiget asendit (et õige kasutamine pikendaks teie seljakoti eluiga). Lisaks pakkimisele on muidugi kõige parem lasta ametnikul tulla teile üksikasjalikku selgitust andma, ma tahan, et te teaksite, on asetada rasked esemed võimalikult kehale ja seljakoti ülaosale lähedale, nii et kaal seljakoti osa saab kandesüsteemi kaudu teieni levitada. Õlad, selg, talje ja puusad võivad muuta teid mugavamaks. Samuti proovige mitte riputada kõnet ja toppida seljakoti sisu (võite proovida kõigepealt panna deformeerumatud esemed, seejärel täita vahed vahetatud riietes ja telgiesemetes) ning hoida raskuskeset mitte kummagi külje poole kaldu. . Leiate, et teie seljakott on nii ilus kui ka mugav kanda.

Lõpetuseks, kust osta, soovitame varustust ostma minna tavalisse mainekasse välipoodi! Küsige kõigi oma kahtluste kohta kaupluse töötajatelt. Hea välispood pakub teile head müügijärgset teenindust ning hea müüja annab teile õiget nõu ja õpetab teid varustuse kohta. Kui soovite säästa raha rühma ostmiseks või väikeses poes ostmiseks, võite tulevikus maksta rohkem, kui säästate!

Vahest kõige olulisem tegur välivarustuse valimisel on hind. Kui rääkida lihtsalt seljakottidest, siis on olemas kümneid kaubamärke ja sadu stiile mõnesajast kuni mitme tuhandeni. Arvan alati, et varustusartikli kirjutamise kõige olulisem eesmärk on juhendada teisi sõpru sobiva välivarustuse valimisel. Sellest aruandest lähtudes püüdsin kasutada hinnategurit varustuse olulise valikuna.

Vastavalt hinnale jagunevad siseturul levinud seljakotitooted algtaseme varustuseks alla 500 jüaani, põhivarustuseks alla 1000 jüaani, vahevarustuseks 1000–2000 jüaaniks ja tippkvaliteediga toodeteks üle 100 jüaani. 2000 jüaani. (See klassifikatsioon ei ole väga täpne, kuna kodumaiste toodete ja tegelike rahvusvaheliste müügihindade vahel on mõningaid erinevusi, mistõttu kodumaiste toodete eristamine hinna järgi ei ole täiesti täpne. Ma ei ole endas väga kindel, kuid üldine klassifikatsioon on ka sama).

Nende hulgas on umbes 1500 jüaani suurune seljakott keskendunud märkimisväärsele osale universaalsetest seljakotist ja kergetest toodetest rahvusvahelistes peavoolubrändides. Ja mõned kodumaiste kaubamärkide tipptooted.

Siin peate selgitama, mis on universaalne seljakott. Enamikul nn universaalsetest seljakottidest on suurepärased kandesüsteemid. Neid saab kasutada nii jalgsi matkamisel kui ka kõrgemal ja tugevamatel tegevustel. Mõneks nädalaks on maht sobiv. See on täiesti piisav. See ei ole sama, mis reisiseeria või spetsiaalne jalutuskott, millega on suhteliselt lihtne ja džungli läbimine ei ole kerge ega ole nii kallis kui tipptoode.

Saksa tooted näitavad alati sakslaste rangust ja Saksa toodete usaldusväärsust. Võrreldes Ameerika toodetega, mis pööravad tehnoloogiale võrdset tähelepanu, ei ole Saksa seljakotid niivõrd mõeldud uute tehnoloogiate, eriti uute tehnoloogiate rakendamiseks. Kuigi ka Saksamaa on riik, mis on toonud välja sellise hullu nagu Nietzsche, ei näe Saksa seljakotis ekstreemgraniidi pöörast liigutust. Või kogu Euroopa välitüüpidest; ameeriklaste jaoks on kogu Ameerika mandril suurim väljakutse Kesk-Lääne metsiku looduse ja džungli laius, samas kui Euroopa on kõrguv mägi.